Tamarinda Mooi Gezond

Tamarinda Mooi Gezond heeft gekozen voor een samenwerking met PS Food & Lifestyle. Zij hanteren een door diëtiste ontwikkeld en wetenschappelijk onderbouwd afslankprogramma.

PS Food & Lifestyle past bij Tamarinda Mooi Gezond en mij als coach omdat ik sta voor een gezonde levensstijl met gezonde voeding en producten gemaakt van de beste ingrediënten welke doorlopend worden geïnnoveerd.

Het aanleren, bereiken en behouden van een gezonde levensstijl zie ik als mijn belangrijkste doel. Door mijn kennis en ervaring weet ik als geen ander waar de essentie ligt. Vanuit mijn passie voor gezond leven probeer ik zoveel mogelijk aan te sluiten bij je persoonlijke behoefte. Dit kan advies voor voeding, leefstijl en beweging zijn maar ook voor mentale of lichamelijke klachten. Als je zowel geestelijk als lichamelijk in balans bent doet dat wonderen voor de kwaliteit van leven. Daarom help ik je niet alleen met het fysieke aspect van gezond leven maar kan ik je eventueel ook hulp bieden bij het geestelijke aspect. Vaak is er een onderliggende oorzaak voor eventueel overgewicht en is het belangrijk dit eerst aan te pakken. De juiste voeding en de producten van PS Food & Lifestyle alsmede de supplementen helpen bij een oplossing!

Met het PS Food & Lifestyle programma val je niet alleen af maar leer je ook ECHT een ander voedingspatroon en levensstijl aan en gaan we voor een blijvend resultaat! Veel mensen lukt het wel om af te vallen maar schenken daarna onvoldoende aandacht aan de stabilisatie van het gewicht met alle gevolgen van dien. Daarom wil ik je na het afvallen ook graag helpen bij het opstellen van een realistisch en persoonlijk plan voor het behouden van je streefgewicht dit met behulp van een gezond en evenwichtig voedingspatroon voor de lange termijn.

Ik vind het belangrijk dat je met een goed gevoel de deur uit gaat en dat je eerlijk kunt zijn. Ook vind ik het belangrijk dat je aangeeft wat je van mij als coach verwacht, je gaat zelf aan het werk maar samen komen we tot een oplossing!

Ik ben bij PS Food & Lifestyle opgeleid als gecertificeerd PS Food & Lifestyle coach en zal me blijven verdiepen en specialiseren zodat ik jou van de laatste kennis en tips kan voorzien. Ik gun het jou ook om je weer energiek, slank en gezond te voelen en wil je daar graag bij helpen!!

Voordat je begint hebben we een kennismakings-/adviesgesprek, waarin we je huidige voedingspatroon en je valkuilen bespreken. Ook bepalen we samen je streefgewicht en bespreken we jouw persoonlijke doel. Hoe kan je jouw doel behalen én behouden?

Je komt wekelijks op consult en bespreken we de afgelopen week, je lastige momenten en valkuilen maar natuurlijk ook je successen!

Ben je toe aan verandering en wil je graag in jezelf investeren wacht dan niet langer en maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakings- en adviesgesprek!!

Bellen

06-51968987

email

info@tamarindamooigezond.nl

Afvallen

Wij helpen je niet alleen af te vallen maar leren je ook echt een ander voedingspatroon en levensstijl aan.

Gewichtsbeheersing

Het is bewezen dat indien je een jaar lang op je streefgewicht blijft de kans veel groter is dat je dit gewicht ook daadwerkelijk behoudt.

Levensstijl

Steeds meer mensen beseffen dat gezondheid hun belangrijkste goed is en naar mijn mening begint dit bij je levensstijl. We kennen allemaal de uitspraak “je bent wat je eet”!

Wat is PS Food & Lifestyle?

PS Food & Lifestyle is een door diëtiste ontwikkeld afslankprogramma, het programma is wetenschappelijk onderbouwd en erop gericht je streefgewicht te behalen en te behouden. Je eet tijdens het programma koolhydraatarme en eiwitrijke producten aangevuld met groenten, vlees, vis en ei.

Niet minder eten, maar anders en regelmatig met 6 eetmomenten per dag.  We weten hoe lastig het is om de juiste balans te vinden tussen verantwoord en lekker eten. Daarom heeft PS Food & Lifestyle een programma ontwikkeld waarin je smakelijk én gezond leert eten. Zo houd jij een verantwoorde levensstijl pas echt vol.

Door de hoge eiwitinname behoud je spiermassa en daardoor blijft je stofwisseling hoog en heb je geen hongergevoel dit is de meest effectieve manier om gewicht te verliezen en daardoor is het programma uniek in zijn soort.

 

De drastische verlaging van koolhydraten zorgt ervoor dat je lichaam na 2-3 dagen je vetreserves aanspreekt omdat de reservevoorraad koolhydraten dan zijn opgebruikt. Je lichaam is dan in ketose en ga je snel en uitsluitend vet verbranden waardoor je op een gezonde manier afvalt. Na 1 week heb je al zichtbaar resultaat.

Daarnaast hebben de producten van PS Food & Lifestyle een hoog vezelgehalte en worden de slechte vetten vervangen door de goede vetten.

Je leert wat gezond eten precies inhoudt en verander je jouw eetpatroon we geven je tal van handige tips en eenvoudige recepten. Met PS Food & Lifestyle kun je genieten, op een verantwoorde manier!

Nadat het streefgewicht is bereikt wordt je geholpen bij het opstellen van een realistisch en persoonlijk plan voor het behouden van je streefgewicht dit met behulp van een gezond en evenwichtig voedingspatroon voor de lange termijn, ook wordt je nog een jaar lang begeleid.

Het is bewezen dat indien je een jaar lang op je streefgewicht blijft de kans veel groter is dat je dit gewicht ook daadwerkelijk behoudt.

Fase 1

Dit is de strikte fase waarin je snel gaat afvallen. De drastische verlaging van koolhydraten zorgt ervoor dat je lichaam na 2-3 dagen je vetreserves aanspreekt omdat de reservevoorraad koolhydraten dan zijn opgebruikt. Hierdoor ga je snel en uitsluitend vet verbranden. Je gaat naar fase 2 als 80% van het gewenste gewichtsverlies is behaald. In deze fase kom je wekelijks op consult.

Fase 2

In deze (overgangs) fase worden er steeds meer reguliere voedingsmiddelen toegevoegd aan het menu. De laatste kilo’s gaan eraf en bereik je, je streefgewicht. Ook leer je jezelf stapsgewijs een gezond voedingspatroon aan uiteraard met begeleiding van Tamarinda Mooi Gezond. In deze fase kom je 2-wekelijks op consult.

Fase 3

Dit is de laatste fase en leer je door gezond te eten je nieuwe gewicht te stabiliseren en te behouden. Je gebruikt nu alleen nog de tussendoortjes van PS Food & Lifestyle maar ook deze bouw je langzaam af. Ook in deze fase krijg je de benodigde begeleiding tot, indien gewenst, nog een jaar lang van Tamarinda Mooi Gezond.

%

%

%

Chat openen
Heb je vragen of wil je meer informatie, stuur me dan gerust een WhatsApp berichtje!