Even voorstellen

Hallo, ik ben Tamarinda Verweij PS food & lifestyle coach en wie weet binnenkort jouw persoonlijke voedingscoach. Ik heb al bijna mijn hele leven een haat liefde verhouding met eten. Doordat ik lange tijd overgewicht en diabetes 2 had was ik op zoek naar een methode om mijn levensstijl drastisch te veranderen. Ik kwam in aanraking met PS food & lifestyle en ben het programma gaan volgen. En met succes want 4 maanden later was ik ruim 14 kilo afgevallen en waren mijn bloedwaardes zo sterk gedaald dat ik mijn medicatie voor diabetes kon halveren. Wat een resultaat en dat met 6x per dag lekker eten, wie wil dat nou niet!

Met het PS food & lifestyle programma ging ik veel smakelijker en gevarieerder eten en kon ik mezelf verwennen met iets lekkers bij de koffie en een snackje in de avond, dus heb nooit het gevoel gehad dat ik met een dieet bezig was.

De kracht van dit concept zijn de heerlijke recepten de lekkere producten in combinatie met de wekelijkse persoonlijke begeleiding. Dit succes wil ik heel graag met je delen en daarom besloot ik om zelf voedingscoach te worden en heb de opleiding voor PS food & lifestyle coach gevolgd. Sinds afgelopen zomer heb ik mijn eigen PS food & lifestyle center in Bergen op Zoom waar ik iedereen dit dat wil vanuit mijn kennis en ervaring kan helpen met afvallen en het aanleren van een gezonde leefstijl.

Samen gaan we aan de slag waarbij je zelf het werk doet en ik je alle hulp en tools biedt om je doel te bereiken. Hierdoor kom je weer in je kracht en dat is waar ik het voor doe en wat voor mij dit werk zo leuk, mooi maar ook inspirerend maakt. Ik weet als geen ander hoe het is om altijd maar de strijd te voeren met je gewicht en hoe mooi het is als je bereikt waar je altijd alleen maar van kon dromen, dit is mij gelukt samen met het programma van PS food & lifestyle.

Lekker eten hoeft helemaal niet ongezond te zijn, sterker nog als je eenmaal gewend bent om gezond te eten wil je niet meer terug naar je oude voedingspatroon. Je gaat je steeds beter voelen en vooral gezonder, zowel mentaal als fysiek. Een vicieuze cirkel met alleen maar winst!! 

Ik heb de stap gezet naar een fitter en gezonder leven. Wanneer zet jij hem?

Chat openen
Heb je vragen of wil je meer informatie, stuur me dan gerust een WhatsApp berichtje!